در اینجا ما قصد داریم تا چند روش کوچک سریع برای هرکسی که به دنبال یافتن اینکه چه کسی میزبان وب سایت خاصی است، آورده ایم . با یک جستجوی ساده شما می توانید به اطلاعات هاست یک سایت دسترسی پیدا کنید  و شرکت میزبان واقعی سایت موردنظر خود را پیدا کنید و به راحتی می توانید متوجه شوید سرور سایت داخلی است  یا خارجی و اطلاعاتی مثل WHOIS  و … را کشف نمایید.

آیا با استفاده از راهی می توانیم متوجه شویم سایتی باز می کنیم از کجا بارگذاریی شود ؟

چه کسی میزبان این سایت است؟ یک سرویس وب بسیار ساده است که تنها هدفش این است که شرکتی را که میزبان وب سایت است به شما بگوید. سایت هایی که در ادامه این مطلب معرفی شده اند، همگی کارکرد خوبی دارند؛ زیرا بسیاری از ابزارهای دیگر چک کردن وب سایت آنلاین به سادگی پاسخی روشن و مختصر به این سؤال بسیار ساده نمی دهند.

 

میزبان دامنه چیست؟
میزبان دامنه یک سرویس اینترنتی است که نام دامنه شما را مدیریت می کند، به عنوان مثال، domain.com. میزبان های دامنه از پرونده های DNS برای اتصال به دامنه خود از طریق ایمیل، وب سایت ها و سایر سرویس های وب استفاده می کنند.

DNS چیست؟
DNS اطلاعات مربوط به نام میزبان یا IP را از سرورهای سراسر جهان از طریق نام بازیابی می کند.

سرور میزبان چیست؟
سرور میزبان یک اصطلاح عمومی برای یک نوع سرور است که تمامی داده ها، برنامه ها و خدمات مرتبط با یک سایت در آن قرار میگیرد.

ما برای این کار از وب سایت who.is استفاده می کنیم(وب سایت های زیادی در این زمینه وجود دارند) که برای ما اطلاعات مفیدی از محل IP، نام میزبان، محدوده IP ،ISP، سازمان، کشور، منطقه، شهر، کد پستی و منطقه زمانی را نمایش میدهد. بعد از وارد شدن به سایت مانند تصویر زیر ادرس وب سایت خود را در نوار جستجو وارد میکنیم.


روش اول : از ابزار WPBeginner Theme Detector استفاده کنید.

ابزار WordPress Theme Detector یک روش عالی برای تشخیص موضوع وردپرس یک سایت است. همچنین به شما می­گوید که چه کسی یک وب­سایت را میزبانی می­کند.

برای استفاده از آن، به سادگی به صفحه ابزار WordPress Theme Detector بروید و URL (نام دامنه) سایت را وارد کنید. برای ادامه، بر روی دکمه تحلیل وب سایت، کلیک کنید. فقط در عرض چند ثانیه، جزئیات وب­سایت را مشاهده خواهید کرد که شامل نام ارائه دهنده میزبان می­باشد. Theme Detector در جهت پیدا کردن هاست یک سایت به شما کمک خواهد کرد.


روش دوم :  پیدا کردن هاست سایت با check-host.net

سایت check-host امکانات بسیار متنوعی دارد. بعد از اینکه آدرس سایت خود را وارد کردید، زیرعنوان‌های زیادی پایین باکس سرچ مشاهده خواهید کرد:

info: این بخش مثل 2 سایت قبلی که معرفی کردم اطلاعاتی کلی و جامع درباره سرور و هاست در اختیار شما قرار می‌دهد
ping: این قسمت از بخش‌های مختلف دنیا نسبت به سایت هدف پینگ گرفته و نتیجه را به شما نشان می‌دهد
HTTP: از پروتکل HTTP استفاده کرده و مدت زمان پاسخ سایت و وضعیت کد مربوطه را نشان می‌دهد
TCP Port: وضعیت اتصال به پورت TCP و مدت زمان آن را نشان می‌دهد
UDP Port: وضعیت اتصال به پورت UDP و باز بودن یا فیلتر بودن آن را بررسی می‌کند
DNS: در این بخش از لوکیشن‌های مختلف TTL مربوط به سایت نشان داده می‌شود


روش سوم : پیدا کردن IP سایت از طریق Whois

در اول بهتر است بدونید Whois چیست؟ Whois سرویسی است که به شما اجازه می‌دهدد نام و اطلاعات تماس صاحب دامین را مشاهده کنید. این سرویس اطلاعات زیادی را در اختیار شما قرار می‌دهد. این اطلاعات در مکان‌های مختلفی برای شما کاربرد دارد پس دانستن اون‌ها الزامی است.

در ابتدای کار زمانی که اینترنت نوپا بود اطلاعات دامنه در Whois به ثبت می‌رسید. یکی از اطلاعات مهمی که توسط این سرویس به دست میارید آی پی هاست است. شما به دو روش میتونید با استفاده از این سرویس آی پی هاست خود را مشاهده کنید.

درواقع دسترسی به اطلاعات Whois یک دامنه توسط دو روش انجام می‌شود که شما باید با توجه به نیاز خودتان از یکی از اون‌ها استفاده کنید.